Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Dec.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEST: Huawei Honor 8 – Elegancija i sofisticiranost

Plus: vrhunski kvalitet i dizajn, odlična baterija
Minus: vrlo klizav, korisnički softver nije za svakoga
Honor brend kompanije Huawei osmišljen je da pokrije grupu proizvoda kojima su elegancija i stil najvažniji aduti. To se kao nikada potvrđuje sa modelom Honor 8, koji je po našem mišljenju jedan od najlepših telefona ikada kreiranih! Izrečena tvrdnja posebno važi za safirno-plavu boju, koju smo imali prilike da vidimo, i koja uživo deluje nestvarno dobro i kvalitetno.
Honor 8 je izrađen od stakla, gde su strane savršeno ravne i besprekorno uklopljene sa metalnim ramom. Izuzetno skladno se uklapa sa svim tasterima i udubljenjima, uključujući udubljenje za otisak prsta na zadnjem delu, te proreze za dual-LED blic, laserski autofokus i dve kamere – da, i ovde zatičemo sada već prepoznatljivu dual-kamera šemu. Sa fotografijama od 12 megapiksela i sa njihovom odličnom detaljnošću, korisnici mogu biti veoma zadovoljni. Slično se može reći i za prednju kameru, koja ima rezoluciju od 8 megapiksela i veliki otvor blende, što rezultuje odličnim selfijima.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.