Izvor: Tech-Lifestyle.com, 13.Nov.2023, 19:31

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall sprečava starenje i oštećenje kose

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske za oči takođe mogu oštetiti kosu kada se nose svake noći, ne spominjući da absorbuju serume i hidratantne kreme čineći ih manje efikasnim.
Trinny Woodall Drowsy svilena maska Međutim, uvek možete računati na slavne ličnosti koje pronađu rešenje za probleme lepote, a Trinny Woodall Drowsy Silk Sleep Mask je garancija. Napravljena od 100% svile, Drowsy maska za spavanje ne samo da potpuno blokira svetlost, omogućavajući vam da spavate u potpunoj tami, već i poboljšava rutine nege kože i kose.
The Drowsy Damask Rose Silk Sleep Mask Svila nije tako upijajuća kao druge tkanine, što znači da je možete nositi nakon nanošenja noćnih preparata za negu kože, ne morajući brinuti da će se preneti na vašu masku za oči, ostavljajući ih da pravilno deluju tokom noći. Takođe omogućava koži da ostane više hidrirana tokom spavanja, pomoći će joj da ostane glatka i mladolika, sprečavajući pojavu bora.
Široka, udobna maska je prozračna i hipoalergijska, ima podesive trake koje ne utiču na kosu i ne izazivaju oštećenja ili trenje, pa može pomoći u minimaliziranju oštećenja kose tokom nošenja svake noći.
Drowsy Sleep Co. Pillowcase Ako želite da dodate još veću negu kosi tokom noći, svilena jastučnica je savršena za smanjenje trenja zahvaljujući svojoj glatkoj površini, što u krajnjem ishodu pomaže u sprečavanju oštećenja i pucanja krajeva, ostavljajući vašu kosu glatkijom i sjajnijom.
Maska + jastučnica Drowsy nudi sopstvenu Queen Size svilenu jastučnicu, sa svim bojama trenutno sniženim na Drowsy veb stranici, dok Marks and Spencer ima sopstvenu Pure Silk jastučnicu, u čitavom nizu boja koje odgovaraju vašoj posteljini. Za ultimativno luksuzno iskustvo spavanja, Jane Darcy’s Luxury Silk Sleep Set, sadrži i svilenu jastučnicu i meku masku za oči, kao i tri svilene gumice za kosu, sve napravljene od 100% svile,  tako da možete stvoriti najluksuzniju opuštajuću rutinu za spavanje koju možete zamisliti.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.