Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2023, 13:24

Sajam naoružanja u Beogradu: Predstavljen "perun", novi adut srpske namjenske industrije

Jedanaesti Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2023" otvoren je danas u Beogradu.Do 28. septembra, u halama 1, 4 i 2A, kao i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, biće izloženi aduti srpske namenske industrije, ali i drugih zemalja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSTAVLJENA MOĆNA SRPSKA HAUBICA NORA B52 NG Novi adut srpske namenske industrije na sajmu naoružanja (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Sep.2023

U Beogradu je otvoren 11. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "Partner 2023". Više od 150 domaćih i stranih proizvođača predstaviće se tokom četiri sajamska dana. Na sajmu je predstavljen novi adut srpske namenske industrije – samohodna haubica Nora B-52 NG "Perun".

Nastavak na Blic...

[PARTNER 2023] Detaljnije o premijerama vojne vazduhoplovne tehnike na najvećem srpskom sajmu naoružanja i vojne opreme do sada

Izvor: TangoSix.rs, 26.Sep.2023, 07:01

Juče je na beogradskom Sajmu otovren 11. po redu sajam naoružanja i vojne opreme Partner. Sajam će, tradicionalno, trajati četiri dana sa poslednjim danom (četvrtak, 28. septembar) rezervisanim za ulazak građanstva. Tango Six će, kao i pet puta do sada, cele nedelje izveštavati sa događaja.. Zbog...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.