Internet of things (IoT) live stream konferencija

Izvor: Baguje.com, 14.Nov.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Internet of things (IoT) live stream konferencija

Pozivamo vas, da učestvujete na konferenciji Internet of things (IoT), koja predstavlja najveći događaj u Sloveniji na području IoT i koja ove godine proslavlja već drugi rođendan. Organizovan je sa namerom povezivanja akademskih krugova i ekonomije.

Ovogodišnji termin, koji bi trebali zabeležiti u vašim kalendarima, je 25. novembar u Ljubljani, na Fakultetu za računarstvo i informatiku. Predavanje će početi u 8.30 i trajati do (približno) 17.00. Nakon toga sledi >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << druženje.
Pozvani ste, da pogledate naše internet portale. Na sajtu je objavljen raspored predavanja, predavača i mogućnost prijave na konferenciju, koja je dostupna preko internetne strane: www.iot-conference.si.
Ukoliko niste u mogućnosti da na dan događaja, budete lično u Ljubljani,  pobrinuli smo se da vam omogućimo, da nas, na dan događaja, pratite uživo (engl. livestream) preko: live.iot-conference.si
Ostale informacije i zanimljivosti možete pratiti preko gore navedene internet stranice i naših društvenih mreža:

Post "Internet of things (IoT) live stream konferencija" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 14. 11. 2016.
Kategorije: Internet, Vesti | Tagovi: IoT

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.