Igrači u Modern Warfare 3 šokirani: Prevaranti naučili kako da postanu skroz nevidljivi VIDEO

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 13:28

Igrači u Modern Warfare 3 šokirani: Prevaranti naučili kako da postanu skroz nevidljivi VIDEO

Pojavio se video igrača koji "je ubijen" od strane potpuno nevidljivog igrača u Modern Warfare 3 igri, što je kompletnu zajednicu ostavilo šokiranom.

Varanje, odnosno čitovanje, je veliki problem u brojnim kompetitivnim multiplejer igrama, a to je posebno vidljivo u Modern Warfare 3 (MW3).

Iako su developeri MW3 igre pripravni i vredno rade na tome da spreče prevarante da kvare igračko iskustvo drugima tako što banuju hiljade naloga, čiteri i dalje predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najveći problem za mnoge igrače.

Sada MW3 igrači veruju da su otkrili potpuno nevidljive igrače, a nadaju se da će ova eksploatacija ili kod za varanje biti brzo otkriven i odstranjen iz igre.

Ovo je zabeleženo i na videu, a iako postoji mogućnost da je u pitanju glič ili problem sa serverom, igrači verujud a je u pitanju čiter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.