Izvor: Tech-Lifestyle.com, 24.Sep.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselona pokreće zvanični Viber čet bot, uvodi izbor najboljeg igrača meča

FK Barselona i Viber će učiniti praćenje mečeva jos uzbudljvijim – uvođenjem izbora za “BarsaViber igrača meča” u sadžaj zvaničnog Barsinog Viber čet bota – koji će njenim navijačima omogućiti da glasaju za najboljeg fudbalera svakog susreta putem Vibera. Na kraju sezone, Rakuten Viber će posebno nagraditi igrača sa najviše dobijenih glasova kao “BarsaViber igrača godine”. Navijači koji su najčešće pogađali ko je najbolji igrač meča će takođe moći da osvoje nagrade, kao i zvanje “BarsaViber navijač godine”, uz plaćene avio karte do Barselone i mogućnost da lično upoznaju njene proslavljene igrače
FK Barcelona predstavlja svoj zvanični čet bot na VIberu, i time pruža njenim navijačima širom sveta način da se redovno informišu, aktivno prate klub i učestvuju u izboru “ViberBarsa igrača meča”. Ova novina se uvodi tek nekoliko nedelja posle predstavljanja zvaničnog klupskog paketa Viber stikera i javnog naloga – koji danas prati preko 4.4 miliona njenih poklonika na ovom zvaničnom kanalu komunikacije FK Barselone.
“BarsaViber igrač meča” aktivnosti u čet botu omogućiće navijačima kluba da izraze svoje uzbuđenje pred meč, prognoziraju ishod meča, glasaju za najboljeg igrača susreta i ocene nastup tima – iz meča u meč.

Da bi stvari bile zanimljivije, samo šestorica fudbalera kluba će moći da postanu kandidati za “BarsaViber igrača meča” na svakoj utakmici – na osnovu prikaza jedne od najvećih svetskih kompanija za obradu sportskih podataka – Opta, koja će pružiti momentalnu analizu nastupa igrača – i samo oni igrači koji budu prevazišli svoje prosečne rezultate mogu postati kandidati za ovu titulu.
Fudbaler koji bude osvojio najviše glasova u izboru za “BarsaViber igrača meča” – na kraju sezone će biti počasno imenovan za “BarsaViber igrača godine” od strane kompanije Rakuten Viber.
Učestvovanjem u aktivnostima Barsinog Viber čet bota, i navijači će biti u mogućnosti da se takmiče za titulu “BarsaViber navijač godine” – što će im omogućiti da osvoje VIP posetu stadionu Kamp Nou, uz priliku da lično upoznaju Barsine superzvezde. Od pobednika će se očekivati da bude najprecizniji od svih Barseloninih pratilaca u procenama koje od njega bude tražio čet bot – uključujući rezultate mečeva, izbor za najboljeg igrača meča i procene vrednosti nastupa tima.
Izbor za “BarsaViber igrača utakmice” postao je aktivan 9. Septembra 2017.
Preuzmite Viber i uživajte u jedinstvenom iskustvu putem linka: bit.ly/2iVr3PK

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.