Zinčenkove lopte imaju oči (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zinčenkove lopte imaju oči (video)

Ukrajinac koji ove sezone igra za PSV kao pozajmljen igrač Mančester Sitija podelio je nekoliko fantastičnih pasova svojim saigračima minulog vikenda.

'Filipsovci' su rutinski savladali Den Hag sa 3:1 u 14. kolu Eredivizije, Oleksandr Zinčenko je plesao po terenu, upisao je asistenciju kod trećeg gola svog tima koji je postigao De Jong, a da su njegovi saigrači bili prisebniji u završnici vrlo lako je mogao da zabeleži i het-trik u asistencijama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Pogledajte u prilogu njegove hajlajtse, po stilu tinejdžer iz Ukrajine neodoljivo podseća na Kevina De Brujnea.

Inače, momak kog je Siti letos doveo iz ruske Ufe je najmlađi strelac u istoriji reprezentacije Ukrajine, oborio je proletos na prijateljskoj utakmici protiv Rumunije rekord legendarnog Andreja Ševčenka.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.