Za Hag zločini nad Srbima ne važe

Izvor: B92, 17.Nov.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za Hag zločini nad Srbima ne važe"

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Aleksandar Vulin upozorio je da bi potencijalno oslobađanje Ramuša Haradinaja bez sumnje naškodilo pregovorima Beograda i Prištine.

"Posle poništavanja presude bivšem komadantu Armije BiH Naseru Oriću, oslobađajuće presude generalima Gotovini i Markaču, Haškom Tribunalu ostaje samo da još oslobodi i Ramuša Haradinaja čime bi svi oni koji su počinili zločine nad Srbima bili na slobodi", rekao je Vulin navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Ovakve oslobađajuće presude dokazuju da zločini nad Srbima zapravo nisu zločini. Presuda Haškog Tribunala i potencijalno oslobađanje Ramuša Haradinaja bez sumnje će naškoditi pregovorima Beograda i Prištine", upozororio je Vulin.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.