Ten Hag računa na Marsijala i u narednoj sezoni

Izvor: B92, 16.Apr.2023, 23:46

Ten Hag računa na Marsijala i u narednoj sezoni

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da u narednoj sezoni računa na francuskog napadača Antonija Marsijala, prenose britanski mediji.

Marsijal (27) je član Mančester junajteda od 2015. godine, a pre toga je igrao za Monako i Lion. Francuski napadač je zbog problema sa povredama i loše forme ove sezone odigrao samo 18 utakmica i postigao je sedam golova.

"Naravno da u narednoj sezoni računam na Marsijala. On je fantastičan igrač i ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvalitet za vrhunski fudbal. Kada je spreman i kada igra kako može naš tim izgleda mnogo bolje", istakao je Ten Hag.

Marsijal ima ugovor sa Mančester junajtedom do 30. juna 2024. godine.

Za reprezentaciju Francuske postigao je dva gola na 30 mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.