Ten Hag neće biti tu sledeće sezone

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 10:44

"Ten Hag neće biti tu sledeće sezone"

Legenda Mančester junajteda Pol Skols prokomentarisao je dešvanja u klubu, gde se posbno osvrnuo na trenera "crvenih đavola" Erika ten Haga.

Nekadašnji fudbaler Junajteda smatra da Holanđanin neće biti trener ekipe u sledećoj sezoni. To je rekao u intervjuu engleskim medijima.

"Ono što vidimo je milion milja udaljeno od tima koji treba da bude konkurent za osvajanje lige. Svake sezone je tako", rekao je Skols posle poraza Mančester junajteda od Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sitija u derbiju 27. kola Premijer lige.

"Mislim da INEOS je već rekao svoje. Mislim da Ten Hag neće biti tu sledeće sezone. Ne. Iz intervjua koje sam čuo od Retklifa, vidim negativnost prema onome što se radi u poslednjih 10,11 godina i posebno se misli na poslednje dve. Mislim da nije srećan šta se dešava", rekao je Skols i dodao.

"Ne bih bio iznenađen ako i sada traže novog trenera. Ne kažem da je to prava odluka", rekao je on.

Erik ten Hag je drugu sezonu na klupi Junajteda, a i dalje se ne vide neki pomaci. Holanđanin je imao u planu da se Junajted u ovoj sezoni bori za titulu, ali je on mnogo daleko od toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ten Hagu se sprema otkaz?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

Legenda Mančester junajteda Pol Skols prokomentarisao je dešavanja u klubu, gdje se posebno osvrnuo na trenera "Crvenih đavola" Erika ten Haga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.