Ten Hag ljut na igrače Junajteda: Ponašali su se nezrelo

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 11:39

Ten Hag ljut na igrače Junajteda: Ponašali su se nezrelo

Mančester junajted je doživeoi novi, sedmi poraz ove sezone u Premijer ligi.

Ovog puta u direktnom obračunu sa jednim od rivala za mesto u Top 4, ekipom Njukasla koja je potpuno zasluženo slavila na Sent Džejms parku sa 2:0.

Rezultat je mogao biti daleko gori po goste sa Old Traforda, da su napadači "svraka" bili koncentrisaniji, a izdanje Junajteda ozbiljno je zabrinulo menadžera Erika ten Haga.

Luk Šo je rekao da je "Njukasl više želeo pobedu" i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ten Hag se saglasio sa tom ocenom.

"Apsolutno se slažem i to je bila i moja ocena. Bili su odlučniji, agresivniji i pokazali su veću želju. Bio sam iznenađen da nismo mogli da im pariramo u toj strasti. Ako želite da dobijate velike mečeve, morate da budete zreli, kod nas to nisam video", jasan je Holanđanin.

Činjenica je da je Junajted na mečevima na strani sa ekipama iz Top 12 zaista loš ove sezone.

Poraženi su od Arsenala (3:2), Mančester sitija (6:3), Brentforda (4:0), Liverpula (7:0), Aston Vile (3:1) i Njukasla (2:0).

Igrali su nerešeno sa Čelsijem (1:1) i Kristal Palasom (1:1), a pobedili su samo Fulam (2:1), dok im ostaju mečevi sa Totenhemom i Brajtonom.

"Njukasl je dobar tim, ali ne verujem da su dobili meč na kvalitet. Jasno su imali veću motivaciju, a to ne sme da bude slučaj. Neću previše ulaziti u to, ali mi igrači smo razgovarali posle meča u svlačionici, sve je zavisilo od nas na terenu. Nije dovoljno dobro i morali smo da razjasnimo neke stvari. Pre pauze smo pali u formi, očekivani nivo nije bio ni blizu da se dostigne. Ovo je jednostavno neprihvatljivo", rekao je Luk Šo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.