Ten Hag ima podršku Fergusona

Izvor: B92, 07.Nov.2023, 00:32

Ten Hag ima podršku Fergusona

Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, proteklih nedelja bio je u nezgodnoj poziciji.

Posle slabijih rezultata ove sezone i osam poraza u svim takmičenjima, mnogi su počeli da dovode u pitanje poziciju Holanđanina na klupi slavnog kluba.

Ipak, ostrvski mediji prenose da je na njegovoj strani niko drugi do najuspešniji menadžer u istoriji kluba, ser Aleks Ferguson.

Veruje se da je on spreman da lobira kod čelnika kluba i zatraži da se Ten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hagu ukaže poverenje da nastavi sa poslom.

Izvori "Sana" prenose da je Ferguson od početka na strani Ten Haga i da se divi svemu što je u proteklih godinu i po dana uradio u klubu.

Posebno mu imponuje to kako se nosio donoseći nekoliko bitnih i velikih odluka, poput one o Kristijanu Ronaldu.

Škot smatra da su pozivi za smenu menadžera potpuno pogrešni i ukoliko bude bilo potrebno da ga podrži kod vlasnika kluba, to će i učiniti.

Veruje se da će uskoro ser Džim Retklif, vlasnik Ineosa, kupiti 25 odsto akcija i preuzeti fudbalske operacije u klubu.

U tom slučaju menadžer ne bi bio na njegovom udaru i veruje se da bi pre svega radio na pojačanju skautinga i eventualnom angažovanju direktora fudbala, kako bi klub bio uspešniji u dovođenju igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ferguson sprečio smenu Ten Haga na Old Trafordu

Izvor: B92, 07.Nov.2023

Čelnici Mančester junajted odlučili su da Erik ten Hag i dalje bude menadžer kluba sa Old traforda, pošto je holandski trener dobio podršku Aleksa Fergusona...Britanski mediji navode da je rukovodstvo "crvenih đavola" razmatralo smenu Ten Haga zbog loših rezultata Mančester junajteda u ovoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.