Ten Hag hvali Megvajera

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 17:22

Ten Hag hvali Megvajera

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag pohvalio je igru kapitena engleskog kluba Harija Megvajera na meču 30. kola protiv Evertona.

Megvajer je u poslednje dve sezone na udaru britanske javnosti i navijača Mančester junajteda zbog loše forme i velikog broja grešaka na utakmicama "crvenih đavola".

Britanski mediji podsećaju da je Mančester junajted na pojedinim mečevima ostao bez bodova zbog grešaka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskusnog fudbalera.

"Megvajer je dominirao, diktirao je tempo igre. Ovo je potpuno drugačiji Hari od onog kojeg sam video po dolasku u klub. Bio je izuzetno dominantan nad protivnicima, zatvarao je prostor, presecao dodavanja, visoko izlazio. Jednostavno odigrao je vrhunsku utakmicu", rekao je Ten Hag.

Megvajer (30) je ove sezone odigrao 25 utakmica za Mančester junajted, a samo 12 puta je nastupio za "crvene djavole" u Premijer ligi.

Mančester junajted se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 56 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.