Ten Hag dovodi portugalskog golmana u Mančester junajted

Izvor: B92, 02.Nov.2023, 00:44

Ten Hag dovodi portugalskog golmana u Mančester junajted

Mančester junajted planira da u zimskom prelaznom roku angažuje golmana Porta i portugalske fudbalske reprezentacije Dioga Koštu, prenosi portugalska A Bola.

Mančester junajted se na kraju prošle sezone odrekao španskog golmana Davida de Hee. Klub sa Old traforda je tokom leta platio milanskom Interu 50 miliona evra za kamerunskog golmana Andrea Onanu.

Međutim, Onana nije opravdao očekivanja, a Ten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hag je u dogovoru sa čelnicima kluba odlučio da na tržištu potraži drugo rešenje na mestu čuvara mreže "crvenih đavola".

Portugalski mediji podsećaju da je Mančester junajted hteo tokom leta da angažuje Koštu, ali se Ten Hag na kraju odlučio za Onanu, koji je ove sezone bio glavni krivac za nekoliko poraza svog tima.

Košta (24) ima ugovor sa Portom do juna 2027. godine, a obeštećenje za njega iznosi 75 miliona evra.

Za Porto je branio na 122 meča u svim takmičenjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.