Ten Hag: Šo povređen, Eriksen se polako vraća

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 11:06

Ten Hag: Šo povređen, Eriksen se polako vraća

Fudbaleri Mančester junajteda u subotu od 13.30 dočekuju Everton u 30. kolu Premijer lige.

Menadžer Erik ten Hag je poručio da Kristijan Eriksen, koji je trenirao proteklih dana neće igrati protiv "karamela".

"Luk Šo neće igrati. Videćemo kako će biti sledeće nedelje, ali dobra vest je da se Eriksen vratio i da će biti u ekipi. Bila je to teška povreda. On se oporavlja brže nego što smo mislili, tako da nas to raduje", rekao je Ten Hag >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , mada će meč u subotu biti možda prerano za njega da bi startovao.

Posle minimalne pobede nad Brentfordom od 1:0, Junajted je ponovo u četiri najbolja na tabeli, ali prave borbe za plasman u ligu šampiona tek predstoje.

"Morate svaki meč da pokažete tu volju i strast. To mora da bude standard, to je odgovornost koju imate kad igrate za Mančester junajted. Radi se o zahtevima, kulturi, standardima, to se stalno ponavlja. Igrač koji se bori za trofeje, Premijer ligi mora to uvek da čini i da bude konstantan. Naš posao je da vratimo taj mentalitet", poručio je Ten Hag.

Everton se bori za opstanak i Holanđaninu je jasno da neće biti lako pobediti ih.

"Šon Dajš kao menadžer radi odličan posao. Tim mu je spreman, fizički su odlični. Moramo tome da pariramo", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Hag,   Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Junajted siguran, Everton u opasnosti

Izvor: B92, 08.Apr.2023

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Everton rezultatom 2:0 u 30. kolu Premijer lige...Mančester junajted je osvojio sva tri boda u duelu sa Evertonom koji tone sve dublje i njihova borba za opstanak biće grčevita kako stvari stoje trenutno...Nakon novog poraza, reklo bi se očekivanog jer je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.