Ten Hag: Razočaran sam, ali svi smo krivi za poraz

Izvor: B92, 10.Dec.2023, 00:54

Ten Hag: Razočaran sam, ali svi smo krivi za poraz

Mančester junajted je još jednom razočarao.

Posle 11. poraza u svim takmičenjima od starta sezone, navijači su na ivici strpljenja, a tek sledi serija teških mečeva.

Bornmut je zasluženo slavio sa 3:0, a Junajted u utorak dočekuje Bajern u Ligi šampiona, a potom 17. decembra ide na Enfild i igra derbi sa Liverpulom.

Menadžer Erik ten Hag je bio vrlo nezadovoljan po završetku susreta.

"Razočaran sam. Svi smo razočarani, pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih igrači, ali naravno i ja. I odgovornost moramo da prihvatimo zajednički. Nismo počeli dobro. Uhvatili su nas iz prve kontre na spavanju, pre toga smo umalo napravili penal. Primili smo jeftin gol, učinili smo im uslugu jer su oni dobar tim iz tranzicije, a žestoko su se branili. Dobro su u duelu, jedan na jedan", kaže Ten Hag.

"Jasno je da smo nestalni. Imamo dobre igrače, ali teško je igrati istim intenzitetom svaki treći dan", dodao je.

Njegov tim je na poluvremenu imao gol zaostatka, veruje da je na kraju moglo biti drugačije.

"Mogli smo da okrenemo u nastavku, jer mislim da u prvom delu nismo igrali loše, osim u tom defanzivnom delu koji je vodio ka prvom golu. Imali smo dobre napade, ali nismo bili briljantni pred golom. Drugo, ne možete da počnete meč tek od petog minuta", dodao je Holanđanin.

Bajern kod kuće, pa Liverpul i Vest Hem na stranu, nižu se mečevi za Mančester junajted.

"Prvo moramo da ovo stavimo ovaj meč na pravo mesto. Znamo šta nam dolazi, moramo biti bolji. Razlika u startu meča između Čelsija i ovog danas bila je masivna, a to ne sme da se dešava", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.