Ten Hag: Razočaran sam, ali i ponosan

Izvor: B92, 03.Jun.2023, 21:19

Ten Hag: Razočaran sam, ali i ponosan

Mančester junajted nije uspeo da osvoji i drugi kup trofej ove sezone.

Izabranici Erika ten Haga su poraženi na Velbliju u finalu FA Kupa od gradskog rivala Mančester sitija sa 2:1 (1:1).

Tako će morati da se zadovolje npeharom Liga kupa koji su osvojili u februaru.

Posle meča, Ten Hag je rekao da je njegov tim morao bolje da reaguje kod oba gola.

"Slomljeni smo, naravno da smo razočarani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali sam i ponosan na svoj tim. Odigrali smo dobro, mada smo primili dva jeftina gola, ipak, bili smo u igri. Imali smo snažan duh i dobru organizaciju", kaže Holanđanin.

Oba gola pala su posle volej udaraca Gundogana.

"Moglo je to da se izbegne. Kad igrate sa Sitijem i ne primite ništa iz otvorene igre, to je pohvala za tim, ali opet je razočarenje primiti i ovakve golove. Ovaj tim je pokazao otpornost, karakter i ličnost. Znamo da imamo još mnogo da radimo, ali će nas ovo učiniti boljima. Bio je to test za nas, nismo uspeli, ali nosimo mnogo pozitivnih stvari u narednu sezonu", zaključio je trener Junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.