Ten Hag: Potreban nam je napadač, apsolutno!

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 22:16

Ten Hag: Potreban nam je napadač, apsolutno!

Fudbaleri Mančester junajteda poraženi su u noći između srede i četvrtka u Hjustonu od Real Madrida sa 2:0.

Iako nisu prikazali slabu partiju, u taboru Mančester junajteda ne mogu biti zadovoljni, pre svega efikasnošću, što je bila jedna od glavnih boljki i protekle sezone.

Fudbaleri tima sa Old Traforda su imali nekoliko zrelih prilika koje nisu pretvorili u golove, pa su Erika ten Haga ponovo pitali dokle se došlo u nastojanjima da se dovede napadač. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Apsolutno nam je potreban napadač. Bile su dve stvari - prva je presing koji od početka može da bude bolji, a druga je postizanje golova. Mislim da nam je potrebno više igrača koji su u stanju da izađu jedan na jedan, a mi smo ih na ovom meču imali. Markus Rašford, Skot Mektomini, Garnačo, svi su imali jedan na jedan. Iz tih situacija morate da postignete gol", jasan je Holanđanin.

Nije bio spreman da govori o tome ko su mete kluba kada je reč o napadačima, iako se najviše priča o Rasmusu Hojlundu iz Atalante.

"Mi smo na tržištu. Uvek je teško reći nešto određeno, ali radimo 24 sata sedam dana u nedelji. Mnogi u klubu daju sve od sebe da seto reši. Nikada ne pričamo o igračima koji su pod ugovorom sa drugim klubovima, ali imamo svoje mete. Usmereni smo da dovedemo pravog igrača za naš tim", zaključio je menadžer Junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Hag,   Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.