Ten Hag: Ovaj klub pripada Ligi šampiona, daleko smo od titule

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 14:16

Ten Hag: Ovaj klub pripada Ligi šampiona, daleko smo od titule

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag rekao je povodom plasmana u Ligu šampiona, da se taj fudbalski klub vratio tamo gde pripada.

Međutim, dodaje da tim mora da se pojača kako bi bio konkurentan u borbi za trofeje.

Junajted je sinoć na Old Trafordu pobedio Čelsi sa 4:1 i obezbedio plasman u Ligu šampiona, kolo pre kraja Premijer lige. Ekipa se vraća u najelitnije takmičenje nakon što je ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone igrala u Ligi Evropa, gde je eliminisana u četvrtfinalu.



"Ovaj klub pripada Ligi šampiona. Plasman među četiri najbolje ekipe u prvenstvu je bio glavni cilj. Takmičenje je teško, ima mnogo klubova sa veoma dobrim ekipama, dobrim trenerima i velikim budžetima. Ovo je trenutno maksimum ali želimo više i ja nemam mnogo strpljenja. Mančester siti igra izvanredan fudbal, ali mi imamo još mnogo",
rekao je Ten Hag, preneo je Skaj.

Junajted će do kraja sezone imati priliku da osvoji trofej, pošto igra u finalu FA kupa protiv gradskog rivala, šampiona Mančester sitija, 3. juna na Vembliju.

"Ovo je dobra osnova da na njoj gradimo, ali standardi i zahtevi moraju da budu viši. Tokom leta moramo da radimo sa ovom ekipom, ali moramo i da se pojačamo u prelaznom roku. Želimo da se takmičimo za titulu, ali to mora da bude realno. Sada smo daleko i imamo mnogo posla, ali trebaju nam bolji igrači ako želimo da se takmičimo na najvišem nivou", naveo je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.