Ten Hag: Nemam problem kada se moji igrači raspravljaju

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 21:09

Ten Hag: Nemam problem kada se moji igrači raspravljaju

Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, smatra da rasprava među igračima njegovog tima na terenu, nije loša stvar.

Nedavno je po završetku meča sa Aston Vilom, Kazemiro oštro zamerio Brunu Fernandešu zbog olako izgubljene lopte na 20 sekundi pre kraja, što je dovelo do prilike za goste.

Junajted se odbranio, ali je Brazilac primećen kako po završetku susreta "drži lekciju" kolegi.

Ten >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Haga su uoči zaostalog meča 28. kola Premijer lige u Brajtonu od 21 čas, pitali šta misli o tome.

"Moraju da komuniciraju. Da se organizuju i obezbede da na kraju pobedimo. Kada pričaju jedan sa drugim, kada debatuju, diskutuju, nemam nikakav problem sa tim. To pokazuje volju i ambiciju u ekipi", jasan je Holanđanin.

Junajted je trenutno na četvrtoj poziciji sa 63 boda, četiri više od petoplasiranog Liverpula koji je odigrao i dva meča više od rivala sa Old Traforda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.