Ten Hag: Možemo da pobedimo Siti, to smo već dokazali

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 12:22

Ten Hag: Možemo da pobedimo Siti, to smo već dokazali

Mančester junajted će 3. juna na Vembliju pokušati da osviji i drugi domaći kup trofej u sezoni.

Pobednik Liga kupa će se za pehar FA kupa boriti protiv Mančester sitija, u istorijskom finalu dva tima.

Meč će svakako privući ogromnu pažnju jer "građani" imaju priliku da u narednih mesec dana osvoje istorijsku tiplu krunu - Premijer ligu, Ligu šampiona i FA kup, što je uradio Mančester junajted 1999.

Sama činjenica da bi Junajted mogao da pokvari >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << planove Pepa Gvardiole, diže tenziju i temperaturu u crvenom delu Mančestera, a menadžer Erik ten Hag kaže da je sve u igri.

"Razumem osećanje navijača Mančester junajteda u vezi ove utakmice. Uradićemo sve što možemo da im damo tu pobedu protiv Sitija i donesemo drugi trofej ove sezone. I ja ću dati sve od sebe, igrači će učiniti sve da posao bude urađen. I možemo to, ali to nije lak posao jer oni imaju veliki tim", poručio je Ten Hag.

Junajted je jesenas pretrpeo poraz na Etihadu od 6:3, ali je sredinom januara na Old Trafordu slavio sa 2:1.

Ten Hag je rekao da on zna kako Siti može da se pobedi.

"Kada kažem da ćemo dati sve, to znači sve, više od sto odsto je nemoguće. Navijači mogu da računaju na to. Želimo da im podarimo poklon. Dokazali smo u Premijer ligi da možemo da ih pobedimo. Bio je to savršen meč, moraćemo da ga ponovimo. Koji su ključevi za pobedu? Imam ih, ali ne bih da vam ih otkrijem", zaključio je strateg Mančester junajteda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Hag,   Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.