Ten Hag: Martines i Varan van tima, Bruno... Videćemo!

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 23:25

Ten Hag: Martines i Varan van tima, Bruno... Videćemo!

Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, ne odbacuje mogućnost da Bruno Fernandeš zaigra protiv Totenhema.

Portugalac je u polufinalu FA kupa sa Brajtonom povredio članak, ali Holanđanin kaže da još nije siguran oko njegovog nastupa u četvrtak od 21.15.

Bruno je viđen sa zaštitnom cipelom posle meča, ali Ten Hag kaže da je to urađeno iz preventivnih razloga.

"Martines i Varan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su definitivno van tima. Moramo još da vidimo za Bruna, još nismo sigurni. Često se dešava da igračima bude stavljena ta zaštita čisto iz razloga prevencije. Videli ste da je odigrao ceo meč, a da se to dogodilo u prvom poluvremenu. Četvrtak je blizu, ali videćemo da li će moguće da igra", zagonetan je Holanđanin.

Vezista Junajteda pred poslednji trening nije nosio zaštitnu cipelu, ali je vidno hramao.

Ten Haga su pitali koliko će važan biti meč u četvrtak sa "pevcima".

"Veoma važan. Pogledajte tabelu. Jasno je da se u našem pristupu ništa neće promeniti. Želimo pobedu u svakoj utakmici, nije važno ko je protivnik", podvukao je menadžer Junajteda.

Rekao je da ga jedan loš rezultat Totenhema neće zavarati.

"Svi veliki timovi, pa i Real Madrid imaju momente kada gube. To je očigledno. Totenhem je imao stvarno težak poraz u nedelju i naravno da su ljuti zbog toga, a to može biti pogonsko gorivo za povratak. Ipak, radi se o nama. Protivnik nikad ne sme biti ljući i agresivniji od nas. Tako se treba pripremati za meč i moramo od početka meča da diktiramo kako će se igrati", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.