Ten Hag: Kazemirov uticaj je masivan

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 15:54

Ten Hag: Kazemirov uticaj je masivan

Mančester junajted je na korak do plasmana u naredni ciklus takmičenja u Ligi šampiona.

Posle pobede na gostovanju Bornmutu od 1:0, ekipi Erika ten Haga biće dovoljno da u dva preostala meča kod kuće, sa Čelsijem i Fulamom osvoji bod i tako obezbedi plasman i teoretski.

Naravno, Holanđanin ne dozvoljava svojim igračima da se opuste pre urađenog posla, a posle meča na Vitaliti stadionu pohvalio je pre svega strelca tog jedinog gola, Kazemira i asistenta, Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Eriksena.

"Ceo napad je bio sjajan, pas Eriksena i briljantan finiš Kazemira. On ne prestaje da nas iznenađuje. Sjajan je fudbaler. Znamo da je dobar što se tiče organizacije, pozicioniranja, anticipacije i prekidanja akcija protivnika. Dobija mnogo duela, bori se i drži tim na okupu, ali dobar je i u posedu, distribuciji lopte i videlo smo, i u finiširanju. Mnogo radimo na tim kretnjama u završnoj trećini", rekao je Ten Hag.

Na pitanje da li je Brazilac napredovao otkako je prošlog leta stigao iz Reala, dao je potvrdan odgovor.

"Apsolutno. Nema mnogo igrača na toj poziciji koji su na standardu zahteva Mančester junajteda, tako da smo srećni što smo ga doveli. Njegov doprinos je masivan".

Zadovoljan je i što je David de Hea još jednom utakmicom bez primljenog gola (17. u sezoni), osvojio nagradu Zlatna rukavica, ali i igrom celog tima.

"Zadovoljan sam igrom. Prvih 25 minuta bilo je na najvišem nivou. Dominirali smo, Bornmut nije imao šansu da nešto uradi. Tako želimo da igramo fudbal, da gurnemo protivnika pozadi, uz mnogo kretnje, dobrog presinga. Imali smo i dobrog golmana koji nam je sačuvao pobedu", zaključio je Ten Hag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Hag,   Manchester United,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.