Izvor: MozzartSport.com, 16.Apr.2021, 00:00

Teh Hag besan: Gol nam je poništen iz nerazumljivih razloga

Odluka iz VAR sobe sprečila Kopljanike na anuliraju prednost Rome

Treneru Ajaksa Eriku ten Hagu nije jasno zbog čega je poništen pogodak Dušana Tadića iz 56. minuta, kada su Kopljanici mogli da neutrališu prednost Rome iz prvog meča i nađu se nadomak prolaska u polufinale Lige Evrope.

Ten Hagu je zasmetalo to što je uspedila reakcija iz VAR sobe, iako je glavni arbitar Antoni Tejlor smatrao drugačije.

"Taj pogodak je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poništen iz nerazumljivih razloga. Da li je bio faul i li ne, nisam video. Ali sudija je bio tu i ocenio da je sve bilo legetimno. Pretpostavljam da je dobro video i da njegova odluka tada mora da stoji", poručio je Ten Hag nakon utakmice.

Odlični strateg ne smatra da je njegova ekipa eliminisana u prvoj utakmici, kada je bilo 2:1 za Romu.

"Ne. Stvorili smo mnogo šansi u dva meča, ali nismo bili efikasni. Večeras smo imali šanse u prvom poluvremenu preko Klasena, Taljafika i Tadića. Nakon poluvremena smo poveli, pa dali i drugi gol, koji je poništen. Dakle, ne možete reći da smo ispali prošle nedelje".

Kopljanici zadovoljni napuštaju takmičenje.

"Nije prijatno što smo dva puta dominirali i nismo prošli. Ali ponosan sam kako smo igrali u ovom takmičenju, kao i kako smo izgledali u ova dva meča. Moramo da budemo ponosni na novo koji smo dostigli. Zaista smo na drobrom putu, kao tim i pojedinačno. Dosta igrača se vrlo dobro razvija i dostiže izuzetno visok nivo", dodao je Ten Hag.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.