TEH HAG HVALIO MARSIJALA: ‘Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista manje!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2023, 16:55

TEH HAG HVALIO MARSIJALA: ‘Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista manje!’ (FOTO)

Holandski strateg zadovoljan. Fudbaleri Mančester junajteda večeras od 21 čas igraju prvi meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Sevilje. Mendžer ‘crvenih–đavola’ Erik ten Hag dotakao se Entonija Marsijala I rekao da kada je on u timu, oni igraju najbolji fudbal. -Vi kažete da sam branio Marsijala, ali ja samo ukazujem na statistiku. Statistika vam govori o ... Read >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << more
The post TEH HAG HVALIO MARSIJALA: ‘Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista manje!’ (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SEVILJA U NADOKNADI DO REMIJA NA OLD TRAFORDU: Junajted se nada brejku u Španiji, Juventus minimalcem do pobede protiv Sportinga! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2023

Mnogo napetije je večeras bilo u Ligi Evrope nego što je to bio slučaj u Ligi konferencija. Fudbaleri Mančester junajteda i Sevilje su na Old Trafordu odigrali nerešeno 2:2 u okviru prvog meča četvrtfinala Lige Evrope. Bolje je u meč ušla domaća ekipa koja je ekspresnim golovima Marsela Sabicera...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.