Stigao zvaničan dopis o povratku Šešelja u Hag

Izvor: Prva.rs, 25.Maj.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao zvaničan dopis o povratku Šešelja u Hag

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije danas da će po dobijanju zahteva Žalbenog veća Haškog tribunala za povratak Šešelja u pritvorsku jedinicu, Vlada postupiti po zakonu Srbije i u skladu sa međunarodnim javnim pravom.
Šešelj je ponovio, nakon što je u Ministarstvo pravde stigao dopis iz Haga, da se neće dobrovoljno vratiti u Sheveningen, ali da neće ni bežati. 
"Vladu Srbije pitajte šta će da radi. Ja sam svoje rekao - ne idem dobrovoljno, a neću ni bežati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Nastavljam stranačke aktivnosti kao da se ništa nije desilo, a oni nek misle šta će i kako će", rekao je Šešelj Tanjugu uoči promocije svoje knjige "Govor mržnje kao zločin protiv čovečnosti" u Beogradu.
Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Šešelj: Neću dobrovoljno u Hag, a neću ni bežati

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2015, 09:45

26.05.2015. -..Lider radikala Vojislav Šešelj ponovio je, nakon što je u Ministarstvo pravde stigao dopis iz Haškog tribunala o njegovom povratku, da se neće dobrovoljno vratiti u Sheveningen, ali da neće ni bežati...„Vladu Srbije pitajte šta će da radi. Ja sam svoje rekao — ne idem dobrovoljno,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.