Šestorka u trci za menadžera sezone, ne i Ten Hag

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 15:37

Šestorka u trci za menadžera sezone, ne i Ten Hag

Premijer liga je imenovala šestorucu stručnjaka, kandidata za nagradu menadžera sezone u Premijer ligi.

Pep Gvardiola i Mikel Arteta su glavni kandidati za nagradu, a pored njih u konkurenciji su još i Roberto de Zerbi, Unaj Emeri i Marko Silva, te menadžer Njukasla Edi Hau.

Zanimljivo je da je sa spiska izostavljen menadžer Mančester junajteda, Erik ten Hag.

Holanđanin je u debitantskoj sezoni na klupi Junajteda osvojio pehar Liga kupa, igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i finale FA kupa, dok je na dobrom putu da sa ekipom obezbedi i četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona.

"Ten Hag igra golf cele sezone... Preuzeo je najgori tim Junajteda u istoriji Premijer lige. Dva kup finala, top četiri i Veghorst kao jedini spreman napadač u tri meseca", napisao je jedan navijač na Tviteru.

Navijačima nije promaklo ni izostavljanje menadžera Bornmuta Gerija O'Nila koji je ekipu spasao ispadanja.

Navijači imaju priliku da glasaju za nekog od šstorice trenera na sajtu Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.