Šapić: Od Gotovine i Haradinaja sve haške odluke pod znakom pitanja

Izvor: Kurir, 19.Dec.2012, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: Od Gotovine i Haradinaja sve haške odluke pod znakom pitanja

Ako je jednoglasan stav srpske javnosti da su Gotovina i Haradinaj NEPRAVEDNO oslobođeni, po kom osnovu je tad neko drugi PRAVEDNO osuđen, poručio proslavljeni vaterpolista

BEOGRAD - Predsednik opštine Novi Beograd i gradskog odbora Demokratske stranke i bivši proslavljeni vaterpolista, Aleksandar Šapić ponovo se oglasio na Tviteru povodom zajedničke fotografije sa bivšim oficirom JNA Veselinom Šljivančaninom.

Šapić je napisao da je svaka odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Haškog suda, pa i ona kojom je Šljivančanin osuđen na desetogodišnju kaznu, dovedena u pitanje odlukom da se oslobode Ante Gotovina i Ramuš Haradinaj.

"Od momenta oslobađajućih presuda Haškog suda Gotovini i Haradinaju, svaka prethodna odluka tog istog suda, dovedena je u pitanje. Ako je jednoglasan stav srpske javnosti da su Gotovina i Haradinaj NEPRAVEDNO oslobođeni, po kom osnovu je tad neko drugi PRAVEDNO osuđen. Toliko od mene na ovu temu, ko do sada nije shvatio poentu, neće nikada... Srećna slava svima koji danas slave Svetog Nikolu", napisao je Šapić na svom Tviter profilu.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.