SRS: Poništiti haške presude

Izvor: RTS, 11.Sep.2012, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Poništiti haške presude

Radikali traže poništenje svih presuda srpskim vojnim i političkim rukovodiocima koji su u Hagu osuđeni za "navodne zločine na Kosovu".

Srpska radikalna stranka zatražila je, posle javnog istupanja zaštićenog svedoka, koji je kao pripadnik OVK učestvovao u monstruoznim zločinima nad Srbima, poništenje svih presuda srpskim vojnim i političkim rukovodiocima koji su u Hagu osuđeni za "navodne zločine na Kosovu".

Sve te presude su dovedene u pitanje, jer ih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je Haški tribunal doneo na osnovu dvostrukih aršina i kao takve moraju biti poništene, navodi se u saopštenju SRS.

Uvereni smo da postoji još svedoka koji imaju dokaze o trgovini organima i brojnim drugim zločinima Hašima Tačija i njegove OVK, ali zbog zastrašivanja i ucena nisu lako dostupni Tužilaštvu.

Takođe, ističe SRS u saopštenju, pojavljivanje ovakvih svedoka dovodi u pitanje i sve prošle i buduće pregovore sa vlašću u Prištini i dodaje da sve postignute dogovore, Vlada Srbije mora odmah da poništi.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.