Redžepu Seljimiju potvrđena optužnica, sutra putuje u Hag

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Nov.2020, 22:06

Redžepu Seljimiju potvrđena optužnica, sutra putuje u Hag

Šef poslaničke grupe pokreta Samoopredeljenje i član Glavnog štaba OVK, Redžep Seljimi je upravo objavio da je od strane Specijalizovanih komora informisan da mu je potvrđena optužnica i da će sutra otputovati za Hag.

"Večeras su me iz Specijalizovanih komora obavestili da postoji potvrđena optužnica za mene. Stoga se osećam obaveznim da vas obavestim da ću sutra otputovati u >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Hag (Holandija) da bih se pre svega suočio sa ovim izazovom Oslobodilačke vojske Kosova", napisao je Seljimi na Fejsbuk profilu.

Izrazio je nadu da će se vratiti kao nedužan, navodeći u poruci: "bio sam, jesam i biću vojnik Oslobodilačke vojske Kosova za koju sam spreman da dam sve od sebe, ideal te slavne vojske je iznad mene, iznad bilo koga, iznad svih".

Na kraju je poručio da je "uvek znao i da će znati da zaštiti slobodu naroda, države Kosovo i slavne OVK".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.