Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2012, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest zbog haške presude u Hrtkovcima, incident u kući župnika

NOVI SAD -

Dvojica mlađih ljudi sa navijačkim šalovima oko vrata upali su danas u dvorište kuće župnika rimokatoličke crkve Ivana Živkovića u selu Hrtkovci kod Rume gde je, kako je naveo župnik, danas održan protest zbog oslobađajućih presuda hrvatskim generalima u Haškom tribunalu. Oni su, po svedočenju Živkovića, uz uvrede otkinuli registarsku tablicu sa njegovog automobila.

Živković je agenciji Beta ispričao da su dvojica nasilnika upali u dvorište a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potom i u garažu, odakle su sa automobila otkinuli prednju tablicu sa hrvatskim registarskim oznakama.

Dodao je da je slučaj prijavio policiji, koja je izvršila uviđaj. Policajci su kazali da znaju ko su prestupnici, kazao je Živković.

On je naveo da je danas u Hrtkovcima održan protest zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.
Pogledaj vesti o: Hag,   Incident

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incident u Hrtkovcima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2012

Dvojica nasilnika upali su u dvorište kuće župnika rimokatoličke crkve Ivana Živkovića u selu Hrtkovci kod Rume i uz uvrede otkinuli registarsku tablicu sa njegovog automobila.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Otkinuli hrvatsku registraciju sa automobila župnika

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2012

NOVI SAD - Dvojica mladih nasilnika upali su danas u dvorište kuće župnika rimokatoličke crkve Ivana Živkovića u selu Hrtkovci kod Rume i uz uvrede otkinuli registarsku tablicu sa njegovog automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.