Počeo sastanak Vučića i patrijarha

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak Vučića i patrijarha

Sastanak predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Irineja počeo je danas oko 10.00 časova u Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve u Beogradu.

Sastanku prisustvuje i ministar pravde Nikola Selaković.

Vlada Srbije za danas u 11.30 zakazala je sednicu na čijem bi dnevnom redu prema navodima medija, trebalo da bude presuda bivšem predsedniku Republike Srpske i vrhovnom komandantu njenih oružanih snaga Radovanu Karadžiću.

Haški tribunal >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << osudio je juče Karadžića na 40 godina zatvora, proglasivši ga krivim za genocid u Srebrenici i zločine protiv čovečnosti nad Muslimanima i Hrvatima tokom rata u Bosni i Hercegovini 1992-95.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo sastanak premijera i patrijarha

Izvor: Blic, 25.Mar.2016

Sastanak predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i patrijarha Irineja počeo je danas oko 10.00 časova u Patrijaršiji Srpske pravoslavne crkve u Beogradu...Sastanku prisustvuje i ministar pravde Nikola Selaković...Vlada Srbije za danas u 11.30 zakazala je sednicu na čijem bi dnevnom redu prema...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.