Optuženi tvrdi da su nalazi istražitelja nepotpuni

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Nov.2010, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi tvrdi da su nalazi istražitelja nepotpuni

Bivšem predsjedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću Haški sud je odobrio mjesec dana pauze kako bi mogao proučiti oko 14000 dokumenata koje mu je nedavno dostavilo tužiteljstvo. No prije nego se suđenje privremeno prekine ispitati će se svi svjedoci koji su već doputovali u Den Haag.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PREKID SUĐENJA

Izvor: Kurir, 05.Nov.2010, 09:43

HAG - Pretresno veće Haškog tribunala odlučilo je da na mesec dana prekine suđenje Radovanu Karadžiću da bi odbrana mogla da prouči veliki broj dokumenata koje joj je sa zakašnjenjem dostavilo tužilaštvo...Tokom idućih mesec dana Karadžić će proučavati oko 14.000 stranica dokumenata pronađenih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.