Navijači Den Haga nezadovoljni, dočekali Pardjua i igrače pre treninga

Izvor: RTS, 27.Feb.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Den Haga nezadovoljni, dočekali Pardjua i igrače pre treninga

Engleski stručnjak Alan Pardju i igrači holandskog prvoligaša Den Haga doživeli su neprijatnost pre jednog treninga, kada im je prišlo oko deset navijača. Na miran i nenasilan način izrazili su nezadovoljstvo zbog prikazanih igara, saopštio je portparol kluba.
Alan Pardju i pomoćnik Kris Pauel stigli su u Den Hag krajem decembra 2019. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kraju prvog dela sezone, kako bi spasili klub od ispadanja iz Eredivizije. Međutim, engleski dvojac je na klupi holandskog kluba u šest mečeva zabeležio samo jednu pobedu.

Njihov mandat počeo je pobedom od 2:0 nad "fenjerašem" Valvajkom, što je bila prva pobeda Den Haga od oktobra. Tada su navijači organizovali koreografiju u njihovu čast, kada su ih prozvali "borcima za opstanak".
Nakon uvodne pobede, Den Hag je upisao tri poraza i dva remija, zbog čega se nalaze na pretposlednjoj poziciji.
Navijači su iskoristili priliku, pa su na jednom od treninga prišli igračima i glavnom treneru da bi na trenerskoj tabli istakli određene greške u igri.
Pardju i Pauel imaju još 10 utakmica do kraja šampionata da preokrenu situaciju i izvade Den Hag iz "opasne zone". U narednom kolu Den Hag dočekuje devetoplasirani Herakles.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.