Ministrima preporučeno da ne komentarišu presudu Karadžiću

Izvor: Danas, 22.Mar.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministrima preporučeno da ne komentarišu presudu Karadžiću

Ministrima u Vladi Srbije data je preporuka da ne komentarišu hašku presudu doživotne robije Radovanu Karadžiću, bivšem predsedniku Republike Srpske za genocid, zločine protiv čovečnosti i kršenje zakona i običaja ratovanja, saznaje Radio Slobodna Evropa (RSE) iz pouzdanog izvora. To objašnjava upadljivo ćutanje vlasti. Članak Ministrima preporučeno da ne komentarišu presudu Karadžiću se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vlastima Srbije stigla preporuka da ne komentarišu presudu Radovanu Karadžiću?

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2019

BEOGRAD - Ministrima u Vladi Srbije data je preporuka da ne komentarišu hašku presudu doživotne robije Radovanu Karadžiću, bivšem predsjedniku Republike Srpske koji je osuđen na doživotnu robiju, saznaje Radio Slobodna Evropa (RSE) iz pouzdanog izvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.