Kakva sezona - Tadić stigao do 25. gola! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Feb.2019, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva sezona - Tadić stigao do 25. gola! (video)

Srpski reprezentativac nastavio nemilice da trese mreže u dresu "Kopljanika".

U danu kada je osvanula vest da je za Dušana Tadića zainteresovan minhenski Bajern, srpski fudbaler nastavio je svoju strašnu seriju.

U okviru 23. kola holandske Eredivizije, Den Hag je pred svojim navijačima ugostio Ajaks, a nakon 45 minuta rezultat je 1:2 u korist ekipe iz Amsterdama.

Poveli su domaći preko El Kajatija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 36. minutu, da bi samo tri minuta kasnije na asistenciju Blinda rezultat poravnao Doni van de Bek.

A onda, poslednji minut prvog dela, penal za "Kopljanike", odgovornost preuzima, ko drugi, Dušan Tadić.

Srpski reprezentativac rutinski trese mrežu rivala sa kreča za preokret i svoj 25. gol u svim takmičenjima ove sezone u dresu Ajaksa, 16. u holandskoj Erediviziji.

Zaista sjajna sezona za srpskog reprezentativca, držimo palčeve da se Bajern dogovori sa Ajaksom narednog leta oko otkupa njegovog ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

A ko bi drugi? Tadić ga opet dao iz penala (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2019

Vreme ide, dani prolaze, ali golgeterska serija Dušana Tadića se ne menja. Melje Duća i ne pita pošto je. Ajaks je slavio na gostovanju Den Hagu s 5:1 (2:1), a veoma bitan gol za 2:1 postigao je upravo fudbaler Srbije. Doduše, s bele tačke. To je prelomilo utakmicu. Tadić je tako postao prvi igrač...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.