Još nema žalbe

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još nema žalbe

Nepoznato kada će Karadžić u Hag. . . Žalba na rešenje o izručenju Radovana Karadžića Haškom tribunalu ni do kraja današnjeg radnog vremena nije stigla u Okružni sud u Beogradu i u tom pogledu nije doneta nikakva odluka, izjavila je portparolka tog suda Ivana Ramić. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žalba na odluku o Karadžićevom izručenju još nije stigla

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Jul.2008

Okružni sud u Beogradu tokom dana nije primio žalbu advokata Radovana Karadžića na raniju odluku tog suda o Karadžićevom izručenju Haškom tribunalu. Glasnogovornica suda Ivana Ramić izjavila je kako nema zakonskog roka u kojem se čeka dos ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

U očekivanju žalbe na izručenje Karadžića

Izvor: Kurir, 29.Jul.2008, 11:37

BEOGRAD, 28. jula (Tanjug) - Kada će haški optuženik Radovan Karadžić biti izručen Tribunalu još nije poznato, jer se čeka najavljena žalba. Portparol Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić izjavila je jutros Tanjugu da "za sada, nema ništa novo u odnosu na prethodne dane". U Veće za ratne...

Nastavak na Kurir...

Karta za Sheveningen još bez datuma

Izvor: Politika, 30.Jul.2008, 14:37

Žalba na rešenje o izručenju Radovana Karadžića juče nije stigla u sud, koji će sam proceniti koliko treba da je čeka. – Karadžićev advokat nije želeo da kaže da li je i gde predao žalbu ..Žalba na rešenje o ispunjenju pretpostavki za izručenje Radovana Karadžića Haškom tribunalu,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.