IZ REPUBLIKE SRPSKE OŠTRO O PRESUDI KARADŽIĆU: Hag nema veze sa pravom i pravdom! Srbima 1.000 godina kazne, a za zločine protiv Srba niko nije odgovarao!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ REPUBLIKE SRPSKE OŠTRO O PRESUDI KARADŽIĆU: Hag nema veze sa pravom i pravdom! Srbima 1.000 godina kazne, a za zločine protiv Srba niko nije odgovarao!

Predstavnici Republike Srpske oštro su reagovali na presudu izrečenu prvom predsedniku tog entiteta BiH, Radovanu Karadžiću, ocenivši da poštrena kazna doživotnog zatvora u drugom stepenu u odnosu na izrečenu u prvom stepenu kada je osuđen na 40 godina zatvora, nije utemeljena na pravu.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Krajišnik: Karadžić je našao svoje mesto u legendi; Dodik: Cinična i arogantna presuda

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2019

Predstavnici Republike Srpske oštro su reagovali na presudu izrečenu prvom predsedniku tog entiteta BiH, Radovanu Karadžiću Predstavnici Republike Srpske oštro su reagovali na presudu izrečenu prvom predsedniku tog entiteta BiH, Radovanu Karadžiću, ocenivši da poštrena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.