Izvor: SEEbiz.eu, 11.Feb.2011, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haški sud traži registar hrvatskih branitelja!

DEN HAAG - Haški sud je objavio poziv Vladi Republike Hrvatske da dostavi u roku od 15 dana popis hrvatskih branitelja zatražen od obrane Miće Stanišića koji je kao bivši visoki policijski dužnosnik Republike Srpske u vrijeme rata optužen za zločine nad nesrpskim stanovništvom zajedno sa Stojanom Župljaninom.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

ICTY traži odgovore od Vlade Hrvatske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Feb.2011

Sudsko veće Haškog suda u predmetu "Stanišic i Župljanin" uputilo je "poziv Vladi Republike Hrvatske" da u roku od 15 dana odgovori na zahtev obrane u tom predmetu koja traži uvid u registar hrvatskih branitelja ili da joj dostavi tražene podatke, objavio je u petak Haški sud. Odbrana bivšeg...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.