HRVATSKOM POSLANIKU PRETE SMRĆU: Protivio se minutu ćutanja zbog ratnog zločinca Praljka u Saboru i sad je meta za odstrel!

Izvor: Kurir, 30.Nov.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKOM POSLANIKU PRETE SMRĆU: Protivio se minutu ćutanja zbog ratnog zločinca Praljka u Saboru i sad je meta za odstrel!

ZAGREB - Poslanik u Hrvatskom saboru Goran Beus Rajhemberg (Glas), koji se protivio odavanju pošte minutom ćutanja generalu Slobodanu Praljku, koji se ubio pošto mu je Haški tribunal potvrdio presudu od 20 godina zatvora za počinjeni ratni zločin, dobio je pretnje smrću i sve prijavio policiji.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatskom poslaniku koji se protivio minutu ćutanja za Praljaka, PRETE SMRĆU

Izvor: Blic, 30.Nov.2017

Poslanik u Hrvatskom saboru Goran Beus Rajhemberg (Glas), koji se protivio odavanju pošte minutom ćutanja generalu Slobodanu Praljku, koji se ubio pošto mu je Haški tribunal potvrdio presudu od 20 godina zatvora za počinjeni ratni zločin, dobio je pretnje smrću i sve prijavio policiji...Rajhemberg...

Nastavak na Blic...

Pretnje hrvatskom poslaniku zbog odbijanja minuta ćutanja

Izvor: N1 televizija, 30.Nov.2017

Hrvatski poslanik Goran Beus Rihemberg (Glas) zbog svojih stavova oko minuta ćutanja za generala Slobodana Praljka u Saboru primio je i pretnje smrću. Sve je prijavio i policiji...Rihemberg je juče rekao da je samoubistvo izvršio pravosnažno osuđeni ratni zločinac i da je minut ćutanja u Saboru...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.