HEROJ JE PREŽIVEO NEMOGUĆE: Haski koga je čovek u Gračanici zgazio traktorom dobro podneo operaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 16:36

HEROJ JE PREŽIVEO NEMOGUĆE: Haski koga je čovek u Gračanici zgazio traktorom dobro podneo operaciju

Osude stižu sa svih strana, a policija iz Gračanice priprema izveštaj protiv čoveka za krivično delo mučenje i ubijanje životinja.

Ono što su snimile nadzorne kamere šokiralo je javnost u BiH, a vest se društevnim mrežama proširila na sve kontinente.

Osude stižu sa svih strana, a policija iz Gračanice priprema izveštaj protiv čoveka za krivično delo mučenje i ubijanje životinja i slučaj je u rukama tužilaštva.

Svi ljudi koji su videli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traktorom pregaženu, teško povređenu životinju kako cvili i traži pomoć, sa zebnjom su isčekivali sudbinu haskija. Pitali su se hoće li preživeti nemoguće.

Pas, za koga jedna gospođa iz Donje Orahovice tvrdi da je u njenom vlasništvu, pokazujući fotografije s njim, se zove "Mini" i dobro se oseća. Juče je operisana.

- Pod anestezijom je operisana desna noga psa, na kojoj je jedan lom, kao i leva potkolenica. Ostalo je da se uradi najteži deo posla, operacija butne kosti na levoj nozi. Prvu operaciju "Mini" je dobro podnela, probudila se iz narkoze, ali će za sada u vreme oporavka biti nepokretna. Nadamo se najboljem - rekao je dr Nerman Avdić.

On je napomenuo i da se javio veliki broj koji bi je udomili kada se oporavi.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.