Erik 10(0) Hag

Izvor: B92, 14.Avg.2022, 16:14

Erik 10(0) Hag

Trener Mančester junajteda Erik Ten Hag je prvi trener u više od 100 godina tog kluba koji je svoj mandat na klupi počeo sa dva poraza.

Holandski stručnjak je najpre poražen u duelu sa Brajtonom (1:2), a potom i u debaklu protiv Brentforda (0:4).

Poslednji koji je na tako neslavan način počeo sa "crvenim đavolima" bio je Džon Čepman davne 1921. godine.

Ukoliko pogledamo i finiš prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone, Junajted je po prvi put od 1936. veza sedam poraza u gostima. Te sezone je postavljen neslavan rekod od čak 10 mečeva na gostujućem terenu sa kog su se vraćali bez osvojenih bodova.

Isto tako, prvi put od 1979. su izgubili na četiri uzastopne utakmice u domaćem šampionatu. Šanse da se taj niz produži su velike, a s obzirom na to da ekipa iz Mančestera u narednom kolu Premijer lige igra sa Liverpulom.

Kladionice su čak pre vremena počele da isplaćuju opklade u kojima stoji da će Erik Ten Hag biti prvi otpušteni trener u ligi ove sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.