Bramerc: Saradnja na visokom nivou

Izvor: S media, 23.Maj.2012, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc: Saradnja na visokom nivou

Predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić i

glavni tužilac Tribunala Serž Bramerc saglasili su se da je saradnja Srbije i Tužilaštva na veoma visokom nivou, što će biti navedeno u izveštaju Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Sagovornici su se saglasili da se saradnja u oblasti dostavljanja dokumentacije, pristupa arhivama državnih organa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i svedocima, kao i svim drugim tehničkim aspektima

saradnje za koje je nadležan Nacionalni savet odvija na visokom nivou, navodi se u saopštenju.

Bramerc: Deo izveštaja o mreži jataka biće negativan (VIDEO)

Bramerc: Mladić će imati fer suđenje

Bramerc: Mladić zdrav za suđenje

Pored navednog, razgovaralo se i o pojedinim postupcima koji se trenutno vode pred Tribunalom, kao i o pitanjima vezanim za arhiv Tribunala.

Nacionalni savet za saradnju sa Tribunalom će nastaviti da i u budućnosti preduzima sve potrebne mere kako bi se saradnja u ovim oblastima i dalje odvijala nesmetano, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Hag,   Ratko Mladić,   Goran Hadžić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.