Bolt: Ten Hag vraća Junajted na stazu slave

Izvor: B92, 25.Mar.2023, 00:46

Bolt: Ten Hag vraća Junajted na stazu slave

Jusein Bolt, svetski sprinterski šampion, bio je nedavno gost Mančester junajteda.

Sprinter sa Jamajke, višetruki svetski rekorder, poznat je kao veliki navijač kluba sa Old Traforda.

On je direktno pratio meč FA kupa sa Fulamom u kojem je Junajted, posle velike drame u finišu slavio sa 3:1.

Bolt je posle meča imao priliku da se sastane i sa menadžerom Erikom ten Hagom i potom je otkrio šta je poručio Holanđaninu.

"Prvo što sam mu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao bilo je 'hvala ti'. To je prvo što sam mu rekao i rukovali smo se. A on me je pitao, 'hvala, na čemu?' Rekao sa mu, ' što si nas vratio na stazu slave'. Poslednjih nekoliko godina bilo je teško igračima da urade tako nešto, bilo je mnogo uspona i padova. Činjenica da nas sada svi vide kako napredujemo je nešto briljantno", kaže Bolt.

On je dodao da je poručio Ten Hagu da "samo nastavi u tom stilu".

"Naša sezona ide predivno. Mislim da je sjajna stvar što je Ten Hag došao i sve što je uradio za klub. Sve se stvarno promenilo. Možete da vidite tu energiju kod igrača, mentalni sklop je drugačiji, veoma sam srećan zbog pravca kojim klub ide. I znam da ćemo osvajati trofeje", zaključio je Bolt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.