Aleksandra Jerkov gošća Novog dana

Izvor: N1 televizija, 25.Dec.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Jerkov gošća Novog dana

Štampu će u Novom danu prelistavati Aleksandra Jerkov.. Gosti Novog dana biće i predstavnici Inicijative mladih za ljudska i manjinska prava, koji tvrde da su bili napadnuti na tribini u Beškoj, na kojoj je govorio haški osuđenik Veselin Šljivančanin.

Tema jutra u Novom danu posvećena je sudskom postupku koji je pokrenut protiv aktivista Inicijative mladih za ljudska i manjinska prava zbog njihovog protesta protiv održavanja tribine na kojoj je govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << haški osuđenik Veselin Šljivančanin. Aktivisti tvrde da su oni napadnuti i da je suđenje političko. Predstavnici Inicijative su nasi gosti.

Političke i društvene teme, kroz prelistavanje dnevne štampe, komentarisaće portparolka Demokratske stranke Aleksandra Jerkov.

U Novom danu, govoriće se i o problemu proširenih vena. Po najnovijim statistikama, čak 50 odsto populacije srednje životne dobi ima probleme sa venama na nogama. Kako preventivno sprečiti tegobe, ali i pravilno lečiti, objasniće dr Dario Jocić, vaskularni hirurg.

Na Trgu Republike je počela manifestacija pod nazivom Dani muzike, koja traje sve do 28. decembra. Svakog dana drugačija vrsta muzike, od roka, popa, hip hopa, do elektronske muzike. U Novom danu više o manifestaciji od Vukašina Markovića iz grupe IRIE FM.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.