Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 11:51

Ajaks čuva trenera, ništa od Totenhema: Ten Hag još dve godine u Amsterdamu

Veliki posao Kopljanika

Fantastičan posao radi Erik ten Hag sa Ajaksom, a to su prepoznali i drugi klubovi. Dugačka je lista onih koji su bili voljni da ga dovedu po završetku sezone, međutim - ostaje u Amsterdamu.

Šampion Holandije (doduše još ne i teoretski) produžio je ugovor sa 61-godišnjim trenerom do leta 2023. godine.

NEDELJA, 14.30: (1,15) AJAKS (8,50) EMEN (15,0)

Dovodio se prethodnih dana u vezu sa nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vodećih klubova Bundeslige koji su redom najavili promene na klupi za narednu sezonu, ali najviše se pisalo da bi mogao u Totenhem. Londonski klub od odlaska Žozea Murinja vodi mladi Rajan Mejson, ali samo do kraja tekućeg šampionata.

Ten Hag je u Ajaks stigao januara 2018. iz Utrehta i već u prvoj polusezoni osvojio "duplu krunu", uz plasman u polufinale Lige šampiona. I prošle sezone je Ajaks vodio u holandskom prvenstvu, ali je takmičenje prekinuto zbog pandemije virusa Kovid-19 i odlučeno da ne bude šampiona. Nadoknadili su Kopljanici to ove sezone, u kojoj četiri kola pre kraja imaju 12 bodova više od drugoplasiranog PSV Ajndhovena. A, Kup su već osvojili.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.