Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2019, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači u Briselu od lidera EU traži poršku za liberalizaciju viza za gradjane Kosova

Predsednik Kosova Hašim Tači otputovao je danas u Brisel, gde će se sastati sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom i komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom, saopšteno je iz kabineta kosovskog predsednika.

"Predsednik Tači zatražiće od lidera EU nastavak podrške i što brže ostvarivanje liberalizacije viza za gradjane >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Kosova", kaže se u saopštenju.

Tači će u Briselu govoriti i o neophodnosti dinamizacije agende evropskih integracija Zapadnog Balkana, kao preduslova za obebedjivanje dugoročnog mira u Evropi.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tači bez obraćanja medijima u Briselu

Izvor: RTS, 15.Apr.2019, 14:53

Predsednik privremneih kosovskih institucija Hašim Tači sastao se u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Donaldom Tuskom i komesarom Johanesom Hanom. Johanes Han pozvao Prištinu da suspenduje kontraproduktivne takse. Tači i evropski zvaničnici nisu se posle sastanka obraćali medijima. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.