Tači objavio da je razgovarao sa Putinom

Izvor: JUGpress.com, 13.Nov.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači objavio da je razgovarao sa Putinom

PRIŠTINA

Predsednik Kosova Hašim Tači sastao se u Parizu sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, prenose mediju na albanskom jeziku.

Tači je na Fejsbuku napisao da je sa predsednikom Rusije između ostalog razgovarao o dijalogu, o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije i mogućnosti za postizanje sveobuhvatnog pravno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << obavezujućeg sporazuma.

“Po ovom pitanju predsednik Putin je veoma jasan. Ako vi, Kosovo i Srbija postignete mirovni sporazum, Rusija će podržati taj sporazum”, napisao je Tači.

Do sada nije poznato da li se na ovom sastanku sa predsednikom Rusije, koja ima pravo veta u Savetu bezbednosti, razgovaralo o prevazilaženju tog veta ako Kosovo i Srbija postignu mirovni sporazum, prenosi RTK.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Facebook

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.