STANJE KRITIČNO! Zločinac Tači se DOČEPAO vojske Kosova i odmah KREĆE U RAT?! Objavljen UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANJE KRITIČNO! Zločinac Tači se DOČEPAO vojske Kosova i odmah KREĆE U RAT?! Objavljen UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! (VIDEO)

Lažni kosovski predsednik Hašim Tači oglasio se na svom tviter nalogu pobodom odluke tzv. kosovske skupštine o usvajanju vladinih predloga zakona o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku.

- Ponosni smo na naše sinove i kćerke u uniformama - napisao je Tači dodajući da će oni i sve buduće generacije vojnika braniti lažnu republiku Kosovo, implicirajući time da je u svakom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spreman za rat.

How proud we are today of our daughters and sons in uniform! They - and all future generations of soldiers, will now be defending our republic in our armed forces: #KosovoSecurityForce. Multiethnic and embedded in the values of our Atlantic family. https://t.co/kG5aqJkAhd

— Hashim Thaçi (@HashimThaciRKS) October 18, 2018

Tači je naveo da se na ovaj način tzv. država Kosovo uklapa u vrednosti "atlantske porodice".

On je istovremeno na svom Fejsbuk nalogu objavio uznemirujući snimak na kome se prikazuje šta je sve vojka Kosova spremna da uradi.

Podsetimo, lažni kosovski parlament glasao je danas za transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.

Za formiranje tzv. Ministarstva odbrane glasalo je 101 od 102 prisutna poslanika, a za formiranje Oružanih snaga Kosova moraće da se promeni i Ustav.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin za RTS: Stvaranje paravojske na KiM ugrožava čitav region

Izvor: RTS, 19.Okt.2018, 09:10

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže za RTS da je za Srbiju sasvim neprihvatljivo formiranje tzv. kosovske vojske i pozvao međunarodnu zajednicu da reaguje na odluku kosovske skupštine o usvajanju vladinih predloga zakona o transformaciji kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku. Navodi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.