Meta i Tači pozvani na svečanost u Medveđi

Izvor: Danas, 27.Apr.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meta i Tači pozvani na svečanost u Medveđi

Zamenik predsednika Skupštine opštine Medveđa Fljorim Sahiti rekao je FoNetu da su, kao i prošle godine, na prvomajski kulturno-sportski događaj u selu Tupale, kod Medveđe, pozvani predsednici Albanije i Kosova Iljir Meta i Hašim Tači. Članak Meta i Tači pozvani na svečanost u Medveđi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Prvi maj,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Uskoro startuje restauracija Spomenika srpskom vojniku

Izvor: Danas, 27.Apr.2018

Spomenik srpskom vojniku u Požarevcu, smešten u Kosovskoj ulici ( zvanično Spomenik srpskim vojnicima 1912-1918. godine) i koji je često mesto okupljanja povodom obeležavanja značajnih datuma iz naše junačke prošlosti, konačno će biti restauriran što ovo znamenje odavno zaslužuje. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.